Drömmar

Har drömt en hel det sista. Förkylning + hormoner gör mig väl orolig antar jag. Exempel på drömmar det sista:
* Jag blev kidnappad av ett gäng. Mer minns jag inte av den.
* Robert misshandlade mig. Minns inte mycket mer av den heller. Dessa två första drömmar var samma natt också.
* Robert skulle lämna mig och dra till Hollywood för att bli ihop med Courtney Cox. Detta var inatt.
Men den drömmen som jag mådde sämst av när jag vaknade var:
* Diskvattnet gick ur när jag diskade. Jag måste skaffa ett liv.

<3

Sucker for ballads

Sitter och lyssnar på Michael Bolton med How am I supposed to live without you. Blir väldigt sentimental. Är extremt svag för vackra ballader.
Robert sitter på toa också så det gör ju allt ännu vackrare. Ehem.

Gnägg

Det har varit lite dåligt med uppdatering här det senaste. Anledningen är att det inte hänt mycket roligt över huvud taget. Och att jag fått Little big planet och varit upptagen. Jag ber om ursäkt för detta.
De senaste dagarna har som sagt varit händelsefattiga. Pappa har kommit hem från Turkiet. Han hade haft det väldigt bra. Jag var avundsjuk. Så klart.
Färjestad har vunnit flera matcher i rad nu. Mycket bra. Så klart.
Jag har varit en del hos Robert också. Så klart.
Se! Hur roligt blir detta på en skala?

Idag är det i alla fall fredag. En helg med Robert ska det bli. Vi har inte planerat in så mycket mer än att imorgon ska vi dricka vårt Hästvin. Nej, det är inte vin gjort på häst. Det är vin med en häst på etiketten. Robert är besatt av hästar och skulle ha ett vin med en häst på så vi köpte det enda vita vinet med en häst på som vi kunde hitta. Innan har han köpt energidryck med en häst på och whiskey med en häst på. Och ja just det, En Irene Huss film med Häst i titeln. Han påstod att det var ofrivilligt eftersom den var ihopsatt med Tatuerad Torso men jag tror det var tvärtom. Hellre häst än torso. Hästfilmen var dessutom bättre anser jag.

Nu ska jag snart titta på senaste uppdrag granskning. Vet inte riktigt vad det handlar om men det märks. Brukar vara bra i de flesta fall. Förutom när Janne Josefsson har för stor inblandning. Har fått någon stark avsky för honom.
Aja, det var allt för just nu.

<3

Igår kväll

Riktigt rolig kväll igår. Var med Sofia, Mattias, Björn, Sofias lillasyster och 10 andra som jag inte känner på Chez i Göteborg. Alldeles lagom kväll med dryck och prat. Skönt att få tid med Sofia för det var väldigt längesedan.

Dock har jag kommit på en sak: jag har bra kontakt med människor med Downs syndrom. Det kan tyvärr vara lite besvärande också. Framför allt exemplet igår (trots att han bara ville väl). Jag stod på centralen och väntade på Björn medan han var inne på pressbyrån. Då kommer det fram en man och säger hej. Jag svarar så klart hej tillbaka. Då går han runt mig och stannar sedan framför mig igen och säger att jag har fint hår och frågar om han får ta på det. Det fick han. Sen ville han att jag skulle dra ut toffsen. Det sa jag nej till för det blev lite väl närgånget där. Sen kramade han mig och jag kramade tillbaka. Sen frågar han om vi kan hålla hand. Då sa jag absolut nej och han önskade mig en trevlig kväll och gick.
Som sagt, jag har inget problem med det egentligen men det är obehagligt när främmande människor blir så närgånga.
Ska tilläggas att jag träffade en annan kille med downs syndrom på en krog i Lerum och han ringde mig väääldigt mycket efter det vilket också var jobbigt. Framför allt en fredagsnatt klockan fyra då man ligger och sover.

Men men, över till en annan händelse igår:
Jag skulle på toa på Chez och det är tre personer i kö. Då öppnas dörren och det kommer in tre tjejer och går före alla som står där. Vi blev så klart arga och bad de ställa sig i kön och det blev tjaffs. Sen slår den ena tjejen som gått före till en av de andra tjejerna. Då ger den tjejen henne en karatespark rakt i magen så hon flög in på toan. Jag tänkte "Helvete. Nu blir jag snart nedslagen" så jag gick ut, gick in igen, gick ut igen och kallade på vakter. Det slutade med att alla de tjejerna blev utslängda och toaletten var trasig.
Trots denna händelse så fortsatte kvällen att vara hur trevlig som helst.
Tack för igår!!

<3

Oops I dit it again

Ofta när jag sminkat mig kommer efteråt på att "Oj, jag måste klippa luggen". Varför kan jag inte komma på det före istället? Hår i ögonen och i näsan som man måste försöka få ut utan att förstöra sminket (nej, jag sminkar mig inte I näsan). Det brukar gå bra men det är irriterande.
Dessutom slår det nästan aldrig fel att jag lyckas få ett allergiskt-nysanfall efter att jag sminkat mig. Detta är också irriterande eftersom det lyckas komma innan mascaran har torkat ordentligt.
Jag måste helt enkelt sluta sminka mig.

<3

Snö snö snö. Kaos kaos kaos.

Ja, det märks ju att det har börjat snöa i Sverige. Ska till min kompis Björn ikväll. Får vi hoppas. Han ska nämnligen åka tåg från Falun och tåget till Göteborg var inställt - antagligen på grund av snö. Så nu får han först ta sig till Stockholm och sen därifrån till Göteborg.
Det är faktiskt imponerande hur panikslagna alla kollektivtrafikföretagen blir så fort det blir lite kallt. Häromdagen när jag skulle åka tåg tänkte jag "Det är kallt ute och det ligger löv på spåren, tågen kommer vara försenade." Och vad rätt jag hade! Direkt var tågen 10 minuter sena. Jag menar: Hur j*vla svårt kan det vara att köra tåg men lite löv på spåren? Vad jag vet är tågen större än löven.

Aja, från deras panik till min panik. Vad ska jag ha på mig imorgon när jag ska ut!? Jag brukar inte bry mig så mycket egentligen men just nu gör jag det. I slutändan blir det säkert bara jeans och t-shirt som vanligt.

Hahahahaha!!!

Kort inlägg nu men förbannat roligt:
Jag skulle hjälpa en kompis att googla fram en tatueringsstudio i Hönefoss i Norge. På google kommer upp:
"Hønefoss is Norwegian for having violently squirting menstruation".
Behöver jag ens kommentera det roliga?

Mamma-Besök

Min mor var uppe en sväng hos mig och hälsade på. Det är fördelen när hon bor 50 meter bort. Vi drack té, åt muffins, spelade yatzy och bara snackade.
Muffinsen var mumsiga men missformade. Formarna hade sjunkit ihop på något mystiskt vis. Mamma skyllde på formarna. Jag skyller på att mamma inte förstått att man inte behöver doppa formarna i olja innan dom ska in ugnen. Haha, om mamma läser det här nu blir det roligt.

Det blev inte att åka till Robert utan han kommer hit istället. Det är ju säsongspremiär av Grannfejden ikväll och då måste man se live! Och sen är det ju Efterlyst också! Helt enkelt världens bästa kväll. Robert Aschberg OCH Hasse Aro samma kväll. Yiiihaaa!

<3

Zombie

Skulle träffa Bästa Helena idag men hon var trött och skulle tvätta och jag är mer i ett zombiestadie än något annat. Så vi tar det imorgon istället. När man träffar Helena blir det ju utmaning för hjärnan också. Alfapet och liknande spel som en zombie nog inte skulle klara av.

Så istället ska jag nu ta det lugnt en stund, titta på Britains next top model (Zombieprogramet nr.1!). Sen blir det att fixa iordning sig. Duscha och sådant där annat som en zombie egentligen inte gör. Ja, kanske finns någon renlig zombie också förstås.
Senare blir det att åka till Robert och då måse zombiestadiet vara borta för han vill säkert spela alfapet med mig han också.

<3

Fotboll - mitt område

Jag och Robert tittar på fotboll. Jag är fotbollsexpert. Eller inte. Det här bevisar detta:
Jag: "Tänk om det fanns offside i fotboll."
Robert: "Dagens Ticka-citat."
Jag: "Va?"
Robert: "Det finns det ju redan."
Jag: "Jaja, men vid mittenstrecket då."
Robert: "Mittenstrecket haha."
Jag: "Jaja, mittenlinjen då."

Och som det här inte skulle vara nog lyckas jag kläcka ur mig att Sverige försöker lägga mål på fel sida när dem inte gör det. Ja, jag har koll.

Dessutom har det hitills varit en mindre intressant match. Holland över passar medan Sverige övar på att bryta dem utan någon större framgång. Fast jag är inte säker på att jag vet något om det heller.

<3

Graviditet. Eller i alla fall laktos.

I helgen som var kom jag fram till att jag aldrig kommer klara av att vara gravid. Det är ju så att jag har funnit mig vara laktosintolerant och när jag ätit något med laktos i svullnar jag upp som en ballong och får ont.
I helgen var jag, Robert och två kompisar i Allum (ett köpcentrum i Partille) och jag åt hamburgare med ost på. Jag svullnade upp och kände mig större än världens tjockaste människa (inbillning, tror jag). Jag gick runt och stånkade och stönade, blev allmänt grinig och besvärande. Det var då jag insåg att hur F*N skulle jag bete mig om jag blev gravid!? För allas framtida trevnad ska jag nog låta bli det helt enkelt.


Ja, då ska man försöka ännu en gång

Det här är mitt tredje försök med en blogg tror jag. Problemet med de andra två var att den ena blev för deppig och den andra gick på ett tema som var omöjligt att orka skriva på hela tiden.

Den här bloggen kommer däremot handla om mitt liv enbart. Alla ganska tråkiga vardagshändelser som antagligen knappt någon vill läsa om men i alla fall.
Så vi börjar väl direkt med hur det kommer se ut denna dag:
Pappa ska åka till Turkiet. Han åker runt två. Så han ska vara borta och götta sig i solen med farmor och farfar och jag ska ta hand om lägenheten (hahahahaha!). Jag kommer nog mest vara hos Robert om jag känner mig själv rätt. Men idag blir det i alla fall att vara hemma. Robert kommer hit när han slutat jobba och vi ska se på fotbollslandskampen mellan Sverige och JagVetInteVilketLand.

Innan pappa åker ska jag hjälpa honom med lite saker. Sen när han åkt vet jag inte vad jag ska göra. Laga mat, äta mat och det där vanliga antar jag. Spela lite Playstation 3 också kanske. Var längesedan nu.

Kanske ska ha en sådan där "pyssla om mig själv dag". Måla naglarna behöver jag i alla fall.

Och förresten vet jag hur jag skulle se ut med silikonläppar. Min högra sida av läppen svullnade oväntat upp igår och jag såg ut som en fisk. En sned fisk.

<3

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0