Sagan om nyår

Nej, kanske ingen saga då. Är inte på humör för någon saga. Tänkte mest berätta om nyår och dagarna efter.

Dagen före nyår kom jag hem från Halmstad. Robert fyllde år så vi drack lite rom & cola och öl. Vi bestämde oss för att det vore trevligt med en go öl på någon trevlig pub så vi ringde och fick med oss Björn. Det var trevligt där och vi fick se en match i JVM. Björn skulle ta det sista tåget (00:17) hem. Jag lovade att ringa honom och kolla så det gick bra för han hade inga pengar på mobilen. Tur att vi bestämde det eftersom han råkade missa tåget när det bestämde för att avgå tidigare. Så på natten kom Björn ut till Bergsjön och sov över här.

På nyårsafton blev det att gå upp tidigt eftersom vi skulle på nyårslunch hos Helena och Fredrik. Med var också Helenas kusin, bror, hans fru och deras dotter. Mycket trevligt. De åkte hem vid fyra-tiden men jag och Robert stannade kvar. Till fem på natten. Blev senare än vi tänkt oss. Mycket senare till och med. Tiden spenderades med trevliga saker som att titta på ishockey, spela spel, youtube-klipp och allmänt tjöt.

På nyårsdagen vaknade jag upp och var bakis. Spydde ett antal gånger. Som tur var slutade jag spy när jag skulle laga paj. Hade vart äckligt. Roberts mamma och styvfar kom ner på besök för födelsedagskalas (barnsligt haha) för mig och Robert. Lite presenter blev det och trevligt sällskap.
När dom hade åkt tänkte jag "Gött, sitta i soffan och inte göra ett skit". Vad fel jag hade. På kvällen fick några ungjävlar för sig att det är roligt att slänga ner en smällare i vårt brevinkast. Tur att vi var hemma. Robert sprang ut i hallen och släckte den med en sko. Som "tur" var var det ingen sådan som smäller utan bara brinner. Hade kunnat bli jävligt illa för Robert annars. Det som blev resultatet var ett brännmärke på golvet. Jävligt tråkigt men bra i förhållande till hur det hade varit om mattan eller skorna som var precis under hade börjat brinna. Vi fick inte tag på ungarna tyvärr. Konstigt nog springer de så fort dom ser oss.

Igår var jag på bio. Den nya Narnia filmen blev det. Bra film. Lagom mycket tempo, roliga skämt och allmänt mysig.

Idag har bara vart en skum dag hitills. Gick och la mig i soffan när jag vaknade. Somnade om där. Sedan när jag vaknade igen hade jag skitsvårt att få upp ögonen. Första gången jag försökte (fast tror jag misslyckades) såg jag framför mig en stor trave pizzakartonger. Sen lät det som att någon plockade bort glas precis bredvid mig (var ju ensam hemma). Skulle titta vem det var. Då "såg" jag Robert som satt på en till Roberts axlar med byxorna halvt neddragna. Gött obehagligt. Valde då att somna om istället men hann inte för då ringde Robert. På riktigt som tur var.
Resten av dagen idag blir att slappa. Ont i huvudet och yr.

<3

RSS 2.0