Vatten

Något är fel på avloppet i Roberts lägenhetshus. När dom spolar vatten ovanför öser det in vatten i vår diskho och det sjunkger undan väldigt trögt. Det sjunker dock inte undan trögt när vi själva spolar vatten.
Detta har gjort att jag några gånger under dagen har fått springa till köket och se så att det inte hänt något allvarligt. Det har gått ganska lugnt hela dagen. Har ändå försökt ringa fastighetsservicen men dom har inte svarat.
Men nu på kvällen spolade dom väldigt mycket ovanför och det ÖSTE in vatten kan jag säga. Jag och Robert stod med varsitt stort glas och öste ner i hinkar som vi fick springa och tömma i badkaret. 8 hinkar eller något kom vi väl upp i innan det äntligen var slut.
Vi har ringt securitas eftersom det är dom man ska ringa på kvällen här vid akuta lägen. De är på väg. Vi kan inte vänta ett natt på att få problemet löst eftersom vi vet att grannarna spolar vatten lite när som helst här i huset. Jag vaknade en natt vid fyra av att det lät i köket precis som det låter när det kommer vatten.

Jag är i alla fall helt utpumpad nu.

<3

Kläder, kläder, kläder

Har fått ny gaderob (eller ja, kanske inte ny. Den har stått där i ca 2 månader men vi har inte fått ordning på den än). Idag ska vi alla fall få in alla lådor i den och jag fick börja med att rensa ut de kläder som låg där huller om buller. JÄKLAR vad mycket kläder jag har. Och det mest skrämmande är att det är bara en bråkdel som finns i gaderoben. Två stora, svarta soppsäckar med kläder står hos mamma. Och en eller två svarta soppsäckar ska skänkas bort.
Sen när jag tänker på det så vet jag knappt vad jag har för kläder där heller. Det är då man funderar på hur mycket kläder man köpt i onödan i livet. Man kanske ska börja spara och köpa lite dyrare plagg som man verkligen, verkligen vill ha. Eller i alla fall att bara köpa kläder man behöver. Men det är de där onödiga shoppingrundorna då man hittar ett linne, som man egentligen inte behöver och inte älskar, men köper ändå för att det var billigt.

Det senaste har det förstås inte blivit mycket shopping. De senaste månaderna har jag väl inhandlat två par leggings (som faktiskt är väldigt bra att ha eftersom jag mest har kjol eller klänning) och en randing tunika som jag verkligen älskar faktiskt. Men det känns bättre med den tunikan än 50 andra tunikor. Så det ska bli mitt mål i fortsättningen. Handla det jag bara verkligen vill ha och framför allt behöver.

<3




Sexualiteter

Nu har jag, ännu en gång, tittat på Tyra Banks show. Idag var en kvinna med som var objectum sexuell. Alltså, hon blir kär i objekt. Jag blir alltid lika förundrar över hur detta går till. Det är absolut inte så att jag har fördomar eller inte accepterar deras sexualitet, jag förstår bara inte hur det är.
Hon hade när hon var ung varit kär i en bro som hon gick förbi varje dag till skolan. En dag hade vattnet stigit och förstört bron. Hon grät nästan när hon berättade om det. Man förstår ju då att deras kärlek absolut är lika äkta som en människas kärlek till en annan människa.
Numera var i alla fall den här kvinnan kär och gift med Eiffeltornet. Hon hade dessutom bytt efternamn till Eiffel. Tyvärr så kan alla inte acceptera andra människors sexualiteter (oavsett vilken den är). Hennes mamma hade hon ingen kontakt med längre.

Om ni vill läsa om ovanliga sexuella läggningar så ska ni läsa boken Pervers. Den tar upp allt iftån homosexualitet till pedofili till zoofili. Den dömmer inte eller hyllar läggningarna utan förklarar bara vad läggningarna går ut på och vad forskare tror det beror på. READ IT!

Nu igen

Dålig uppdatering på ett tag igen. Får väl acceptera att jag inte är bäst på att orka blogga kanske. Men då och då kommer det komma ett inlägg i alla fall.

Det här har hänt senaste veckan:
I fredags kom Tony ner och hälsade på över helgen. Fredagen var rätt lugn. Lite öl och sen sova tidigt.
På lördag vaknade jag 06:20. Väckte Tony också (Inte med flit faktiskt) och vi satt och tittade på reklamklipp i ca 2 timmar. Finns en hel del idiotisk reklam kan jag säga.
Sen runt två kom Patrik från Ed också. Då drack vi öl och hade trevligt till halv sex ungefär. Sen drog vi iväg för att se Raubtier på Brewhouse. Asbra spelning (eller hur Tony? hahahaha). Han mindes ingenting.
Sen på söndag pallrade man sig upp vid åtta för att åka till farmor och farfars husvagn i Ed. Min faster och kusiner från Stockholm var med också. Mycket trevligt.

Sen har det inte hänt så mycket resten av veckan faktiskt.

Vill säga grattis till Sofia och min bror som fått ny lägenhet! Blir att åka ner någon dag/helg och hjälpa till och packa. Mattias ville i alla fall ha hjälp med det.

<3

RSS 2.0